Ulkovalaistus suunnitelmasta toteutukseen Jyväskylä

Ulkovalaistus kotiin, taloyhtiöille, teollisuuteen ja yrityksille

Ulkovalaistus ja julkisivuvalaistus ovat tärkeitä tekijöitä jokaisen pihapiirin toimivuudessa, viihtyvyydessä ja tietenkin myös tyylikkyydessä. Ammattilaisen tekemä valaistussuunnittelu huomioi tyylillisten seikkojen lisäksi turvallisuuden ja energiatehokkuuden. Meiltä saat ulkovalaistuksen suunnittelun, valaisimet sekä niiden asennuksen eli saman katon alta kaiken tarvittavan ulkovalaistuksen toteutukseen. Toteutamme myös valaistussaneerausta, kun on tarpeen uudistaa vanha valaistustekniikka ja asentaa tilalle uusi led-ulkovalaistus.

Kohteesta ja tarpeista riippuen ulkovalaistus ja julkisivuvalaistus voi käsittää esimerkiksi:

  • sisäänkäyntien ja kulkuväylien valaisua
  • rakennuksen yksityiskohtien valaisua
  • koko julkisivun tai esimerkiksi käyntikyltin valaisu
  • liiketunnistimella varustetut, aluekohtaiset valaisuratkaisut
  • koko parkkialueen, urheilukentän tai muun käyttöalueen valaisu
  • tunnelmaa luovia valonauhoja tai spotteja.

Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ja taloyhtiöitä ja valaisemme kaiken kokoiset kohteet Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella. Yrityksiä ja teollisuutta palvelemme lisäksi Uudellamaalla sekä Tampereella ja Lahdessa. Teollisuuskohteiden ulkovalaistuksen valaistussuunnitelma ja toteutus onnistuu meiltä myös rahoitussuunnitelman avulla.

Energiatehokas ulkovalaistus jokaiseen kohteeseen

Suomessa pimeän kausi on pitkä ja raskas, mutta oikeanlainen ulkovalaistus auttaa merkittävän paljon. Toimiva, kohteeseen suunniteltu ulkovalaistus tuo arkeen ripauksen tyylikkyyttä, aimo annoksen mukavuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta. Nykyaikaiset led-ratkaisut mahdollistavat näyttävät ja tehokkaat ulkovalaistukset energiatehokkaasti. Led-valojen säänkestävyys lisää toimintavarmuutta myös karummissa sääoloissa. Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme myös älykkäät ohjausjärjestelmät, joiden avulla voit esimerkiksi etäohjata ja automatisoida ulkovalaistusta.

Tilaa ammattilainen suunnittelemaan ulkovalaistus, joka valaisee ympäristön jokaisena vuodenaikana, kaikissa sääoloissa. Me Loistosilla uskomme vahvasti huomiseen, joten panostamme paljon sähkötöidemme kestävyyteen ja energiatehokkuuteen. Tuotevalikoimassamme on vain laadukkaita, hyväksi todettuja valaisimia, jotka sopivat erinomaisesti ulkovalaistukseen ja julkisivuvalaistukseen. Toteutamme tietenkin myös sisävalaistuksen ratkaisut kaikkiin kohteisiin.