Älykoti

Kotiautomaatio avaa lähes rajattomat mahdollisuudet täydentää asumismukavuutta, energiatehokkuutta sekä turvallisuutta. Ei siis ihme, että yhä useampi haluaa itselleen älykodin. Kotiautomaation useat erilaiset liike-, lämpötila-, valoisuus-, paineilma-, ilmankosteus- ja vuotovahtianturit mahdollistavat kodintekniikan monipuolisen ohjauksen. Älyohjaus on tehty helpoksi käyttää ja kaikki toimii yhdellä älyohjausjärjestelmällä, puhelinapplikaatiolla ja yksikertaisilla ohjauspainikkeilla. Älykoti on luotettava ja tietoturvallinen, sitä on helppo käyttää ja sen avulla pystyt säästämään energiakustannuksissa merkittävästi kun säästät energiaa yhdellä napin painalluksella.

Kotiautomaatio voidaan toteuttaa sekä uuteen rakennukseen että saneerattavaan kohteeseen. Kysy meiltä kotiautomaation mahdollisuuksista sinun kohteeseesi. Palvelemme asiakkaitamme Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella.

Kotiautomaatio lisää energiatehokkuutta ja turvallisuutta

Kotiautomaatio voidaan toteuttaa asuntoon joko rakennusvaiheessa tai milloin vain sen jälkeen monipuolisesti langatonta tekniikka hyödyntäen. Älykodin sydämen luo sähkökeskukseen sijoitettava älyohjausyksikkö, joka ohjaa esimerkiksi pistorasioita, valaisimia, ilmastointia ja lämmitystä kotona/poissa -kytkennän tapaan. Tämä tuo asumiseen merkittävästi lisää mukavuutta, energiatehokkuutta sekä turvallisuutta. Kodin älyohjauksia voidaan tarvittaessa myöhemmin helposti laajentaa ja monipuolistaa hyödyntäen jatkuvasti laajentuvaa älylaitevalikoimaa. Asennamme Plejdin älykkäitä valaistusratkaisuja.

Älykotijärjestelmät helpottavat arkea

Kotiautomaatio lisää energiatehokkuutta ja turvallisuutta, sillä ratkaisu sisältää kotona/poissa -ohjauksen, joka ohjaa sähköpistorasiat ja valaisimet pois päältä sekä ilmastoinnin ja lämpötilan pudotuksen päälle yhtä painiketta painamalla. Kotiin tullessasi samaa painiketta painamalla pistorasiat, valaisimet, ilmastointi ja lämmitys palautuvat normaaliin käyttötilaan. 

Kun poistut kotoa saat yhdellä napin painalluksella esimerkiksi keittiön ja kodinhoitohuoneen pistorasiat sammumaan. Kahvinkeitin, pesukone, kuivausrumpu tai silitysrauta ei jää vahingossa päälle aiheuttaen tulipalovaaraa. Liiketunnistus toimii sekä valaistuksen ohjauksessa että murtohälyttimenä antaen murron tapahtuessa hälytyksen puhelimeesi.

Saat tiedon myös matkapuhelimeen, jos palohälytin hälyttää ja vesivuotovahti ilmaisee keittiön kaapistojen alle tai kylpyhuoneeseen syntyvät piilevät vesivuodot, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa merkittävää vahinkoa.

Kun yhdistetään älykotiin vielä automaattinen pörssisähköohjaus sovelluksen avulla, voit säästää sähkölaskussa vuositasolla tuhansia euroja. Pörssisähköohjauksella asunnon- ja vedenlämmitys sekä sähköauton lataus ohjataan halvimmille käyttötunneille.

Tilaa älykoti sähköalan ammattilaiselta

Yksinkertaisimmillaan koko kodin ohjaus tapahtuu painonapeilla ja valmiiksi automatisoiduilla toiminnoilla, mutta voit halutessasi ohjata kotiasi ja luoda uusia sääntöjä älypuhelimella tai tabletilla. Toteutamme kotiautomaation älykoteihin avaimet käteen -periaatteella. Opastamme sinulle kädestä pitäen älykotisi käytön. Tämän jälkeen sinun huoleksesi jää vain nauttia asumisesta.