Sähköurakointi yrityksille

Luotettava kumppani sähkötöihin Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa ja Uudellamaalla

Toteutamme sähkösunnittelun ja sähköurakoinnin sekä saneerattaviin että uusiin kohteisiin kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Kokemuksemme lukuisista erilaisista sähkötöistä ja -uudistuksista haastavissakin kohteissa ja projekteissa takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka on energiatehokas, turvallinen ja kaikki tilan tarpeet täyttävä.

Toimitilamuutokset Jyväskylässä ja muualla Suomessa

Meille on vuosien saatossa kertynyt monipuolinen tietotaito erilaisten myymälätilojen sekä muun muassa tuotanto- ja liiketilojen sekä teollisuushallien sähkötöistä. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta takaamme toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut eri tiloihin, toimialasta ja paikasta riippumatta. Olemme muun muassa toteuttaneet useita erilaisia toimitilamuutoksia ja suurempia energiaremontteja monenlaisten yritysten tarpeisiin räätälöitynä. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia ja hoidamme sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen!

Teemme sähköurakointia yrityksille Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme Tampereella, Lahdessa ja Uudellamaalla, kuten paikkakunnilla Helsinki, Espoo ja Vantaa, tytäryhtiömme SähköReal Oy:n kautta.

Ammattitaitoinen sähköurakoitsija on avain turvallisiin ja käytännöllisiin sähköasennuksiin

Kun kyse on yrityksen toimitilan sähköasennuksista, sähköurakoitsijan valinta on elintärkeä. Oikean ammattilaisen valitseminen takaa työn turvallisuuden ja tehokkuuden, vaikuttaen samalla pitkäaikaiseen toimivuuteen ja kustannustehokkuuteen. Kokenut sähköurakoitsija varmistaa, että kaikki sähkötyöt toteutetaan turvallisesti ja alan standardien mukaisesti. Palveluihin kuuluu monenlaisia töitä: uusien sähköjärjestelmien asentaminen, vanhojen järjestelmien päivittäminen, häiriöiden korjaaminen ja säännöllinen huolto.

Sähköurakointia nopeasti ja ammattitaidolla

Tarjoamme kattavat sähköasentajan palvelut yritysten tarpeisiin aina sähkösuunnittelusta toteutukseen. Sähköasennusta ja sähköurakointia teemme muun muassa:

  • Liike- ja toimitiloihin
  • Myymälöihin
  • Ravintoloihin
  • Varastotiloihin
  • Tuotantotiloihin
  • Teollisuushalleihin ja teollisuuden tarpeisiin

Voimme toteuttaa kohteet myös KVR-urakointina. Myymälä- ja ravintolatilojen sähköistyksissä toteutamme muun muassa kassalaitteistojen, pistorasioiden ja ATK-pistokkeiden siirrot. Uudistamme myös liiketilan valaistuksen energiatehokkaaksi uusimmalla teknologialla ja led-lampuilla.

Voit pyytää meidät sähköalan asiantuntevaksi kumppaniksi myös uudisrakennuksiin. Otamme kokonaisuuden aina huomioon sähkösuunnittelussa, jotta lopputulos olisi energiatehokas, turvallinen ja oikein mitoitettu.

Toteutamme myös sähköautojen latausasemat yrityksille, kuten esimerkiksi kauppaketjuille ja liikekeskuksiin, huoltoasemille ja muille toimijoille. Tutustu myös aurinkosähkön hyödyntämiseen, jos haluat tutustua mahdollisuuksiin pienentää yrityksesi sähkölaskua! 

Toteutamme sähköurakoinnin ja sähkösuunnittelun kaiken kokoisille yrityksille kestävällä ja modernilla otteella.