Sähkötyöt kotitalouksille Jyväskylä

Kotitalouden ja omakotitalojen sähkötyöt ammattilaiselta

Me Loistosilla toteutamme niin rivitaloasuntojen, kerrostaloasuntojen, omakotitalojen kuin myös vapaa-ajan asuntojen sähkötyöt monipuolisesti ja luotettavasti Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella. Autamme vikatilanteissa, muutostöissä, pienissä sähkötöissä sekä uuden kohteen sähköurakoinnissa ja vanhan kohteen sähkösaneerauksessa. Mikään sähkötyö tai sähköasennus ei ole liian pieni eikä suuri asentajillemme.

Kutsu sähköasentajamme paikalle vikatilanteissa, muutostöissä tai jos tarvitset uusia virtapaikkoja. Ammattilaisen tekemät sähkötyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia, joten jos sähkölaitteen asennus on monimutkaisempi prosessi kuin vain pistokkeen kiinni tuikkaaminen, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Käryääkö pistorasia tai iskikö vesivahinko pahaan paikkaan?

Jos kotona tulee tilanne jossa on välitön riski sähköpalolle tai henkilövahingoille, kannattaa soittaa Jyväskylän päivystävä sähkömies paikalle.

Sähköurakointi kotitalouksille loistavalla lopputuloksella

Ammattilaisen tekemät sähkötyöt takaavat turvallisen ja energiatehokkaan kodin. Tarjoamme kotitalouksille kaikki sähkötyöt, kuten:

Kaikkiin omakotitalon sähköasennuksiin, sähkösaneeraukseen ja pieniin sähkötöihin tarvitaan sähköalan ammattilainen. Sähköasennukset ovat ovat pääsääntöisesti luvanvaraisia töitä, eli niihin vaaditaan sähköalan ammattilainen, jolla on sähköurakointioikeudet. Toteutamme sekä kertatyöt että laajemman sähköurakoinnin Jyväskylän seudulla kotiautomaatioiden ja energiatehokkuuden erikoisosaamisella.

Kotiautomaatio parantaa energiatehokkuutta ja lisää asumismukavuutta

Meiltä saat myös erilaiset kotiautomaatiotyöt. Laadukas taloautomaatio huolehtii asukkaan puolesta siitä, että talossa on mukavaa, vaivatonta ja turvallista asua. Sen avulla eri järjestelmät sekä laitteet kommunikoivat keskenään ja niitä voidaan ohjata keskitetysti – jopa etänä.

Taloautomaatio on hyvä sijoitus myös vanhempiin taloihin ja automaatiota voidaan lähteä rakentamaan sähkösaneerauksen tai sähköasennuksien yhteydessä. Kotiautomaatioon voidaan liittää lähes kaikki sähköllä toimivat kodin laitteet ja talotekniikka, jolloin voit esimerkiksi reissuun lähtiessä tarkistaa matkalla että kaikki tuli kytkettyä pois päältä. Arjen mukavuutta lisää myös ajastukset sekä etäohjaus, joiden avulla voit saapua talvi-iltapäivän hämäryydessä kutsuvasti valaistuun kotiin. Taloautomaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta ohjaamalla huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta joko käyttäjän ohjaamana tai itsenäiseksi ohjelmoituina.

Omakotitalon sähkötyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

On tärkeää muistaa, että kaikki sähköverkkoon liittyvät muutostyöt, sähkövikojen korjaukset tai esimerkiksi pistorasioiden lisääminen tulee aina jättää koulutetun sähköasentajan tehtäväksi. Sähkön kanssa toimittaessa virheellinen kytkentä, jokin hiukankin kotikutoinen ratkaisu tai viallinen sähkölaite voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia sähköiskuja tai luoda riskin sähköpalolle.

Tiesitkö, että Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES neuvoo tarkistuttamaan sähköasennukset ammattilaisella 15–30 vuoden välein? On syytä ottaa huomioon, että vakuutuksissa sähköasennusten ikävähennykset vaikuttavat suoraan korvausten suuruuteen. Mikäli sähköasennuksissa ja verkossa huomataan ikääntymisen merkkejä, on aika tehdä kattava sähkösaneeraus ja tuoda koti takaisin turvallisempaan nykypäivään.

Me Loistosilla hoidamme mielellämme niin uudiskohteet, remonttikohteet kuin myös arkisempia vikatilanteita, huoltoja ja pieniä muutostöitä. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu!

Sähköasennus, sähköurakointi, sähkövikojen korjaus ja tarvittavat hankinnat – kaikki kätevästi kauttamme

Ota rohkeasti yhteyttä ammattilaiseen, kun tarvitset tekijää pienelle tai isommalle sähkötyölle. Työskentelemme Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella. Akuutissa vikatilanteessa päivystävä sähkömiehemme auttaa vuoden jokaisena päivänä, kelloon katsomatta.