Sähkötyöt kotitalouksille Jyväskylä

Sähköasennukset ovat pääsääntöisesti luvanvaraisia töitä, ja niihin vaaditaan sähköalan ammattilainen, jolla on sähköurakointioikeudet. Me Loistosilla toteutamme niin rivitaloasuntojen, kerrostaloasuntojen, omakotitalojen kuin myös vapaa-ajan asuntojen sähkötyöt monipuolisesti ja luotettavasti Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella. Autamme vikatilanteissa, muutostöissä sekä uuden kohteen sähköurakoinnissa tai vanhan kohteen sähkösaneerauksessa.

Kutsu sähköasentajamme paikalle vikatilanteissa, muutostöissä tai jos tarvitset uusia virtapaikkoja. Ammattilaisen tekemät sähkötyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia, joten jos sähkölaitteen asennus on monimutkaisempi prosessi kuin vain pistokkeen kiinni tuikkaaminen, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Sähköurakointi kotitalouksille loistavalla lopputuloksella – myös kotiautomaatio

Ammattilaisen tekemät sähkötyöt takaavat turvallisen ja energiatehokkaan kodin. Tarjoamme kotitalouksille kaikki sähkötyöt, kuten:

Meiltä saat myös kotiautomaatiotyöt. Laadukas taloautomaatio huolehtii asukkaan puolesta siitä, että talossa on mukavaa, vaivatonta ja turvallista asua. Sen avulla eri järjestelmät sekä laitteet kommunikoivat keskenään ja niitä voidaan ohjata keskitetysti – jopa etänä. Taloautomaatio on hyvä sijoitus myös vanhempiin taloihin. Kotiautomaatioon voidaan liittää lähes kaikki sähköllä toimivat kodin laitteet ja talotekniikka. Taloautomaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta ohjaamalla huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta.

Omakotitalon sähkötyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

On tärkeää muistaa, että kaikki sähköverkkoon liittyvät muutostyöt, sähkövikojen korjaukset tai esimerkiksi pistorasioiden lisääminen tulee aina jättää koulutetun sähköasentajan tehtäväksi. Sähkön kanssa toimittaessa virheellinen kytkentä, jokin hiukankin kotikutoinen ratkaisu tai viallinen sähkölaite voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia sähköiskuja tai luoda riskin sähköpalolle.

Tiesitkö, että Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES neuvoo tarkistuttamaan sähköasennukset ammattilaisella 15–30 vuoden välein? On syytä ottaa huomioon, että vakuutuksissa sähköasennusten ikävähennykset vaikuttavat suoraan korvausten suuruuteen.

Me Loistosilla hoidamme mielellämme niin uudiskohteet, remonttikohteet kuin myös arkisempia vikatilanteita, huoltoja tai pieniä muutostöitä. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu!

Sähköasennus, sähköurakointi, sähkövikojen korjaus ja tarvittavat hankinnat – kaikki kätevästi kauttamme

Ota rohkeasti yhteyttä ammattilaiseen, kun tarvitset tekijää pienelle tai isommalle sähkötyölle. Työskentelemme Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella. Akuutissa vikatilanteessa päivystävä sähkömiehemme auttaa vuoden jokaisena päivänä, kelloon katsomatta.