Sähköasennus Tampere

Toteutamme sähköasennukset ja sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissa. Teemme myös teollisuuden sähkötyöt. Loistoset Oy on luotettava ja asiantunteva kumppanisi kaikissa sähkötöissä.

Tarjoamme jokaiseen kohteeseen pitävät aikataulut sekä laadukkaan asiakaspalvelun, jonka takaavat ammattitaitoiset sähköalan osaajamme.

Sähkötyöt yrityksille

Toteutamme yrityksille ja liiketiloille kattavat sähkötyöt ja sähköurakoinnit. Meillä on useiden vuosien ja erilaisten kohteiden tuoma kokemus esimerkiksi liike-, myymälä-, halli-, varasto- ja tuotantotilojen, teollisuushallien sekä ravintoloiden sähkötöistä ja uudistuksista. Kokemuksemme ansiosta toteutamme toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikkiin tiloihin. Takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka on energiatehokas, turvallinen ja kaikki tilan tarpeet täyttävä.

Myymäläsähköistyksissä uudistamme mm. valaistuksen energiatehokkaaksi, toteutamme kassalaitteistojen sekä pistorasioiden ja atk-pistokkeiden siirrot. Teemme sähköurakointia myös KVR-urakointina. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia ja apunamme on lisäksi luotettava yhteistyökumppaniverkosto.

Sähköasennus ja sähköurakointi taloyhtiöille Tampereella

Meillä on vahva kokemus ja tietotaito taloyhtiöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Hoidamme sähkötyöt tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen!

Meiltä saatte vankalla ammattitaidolla kaikki taloyhtiöiden sähkötyöt rivitaloihin, uudiskerrostaloihin ja linjasaneerattaviin kohteisiin, kuten:

  • rappukäytävän valaistus
  • ajo- ja kulkukäytävien valaistus
  • valaistuksen vaihto
  • autolämmitystolpat
  • lämmittimien (kuten sähköpatterit, lattialämmitystermostaatti) uusinta
  • sähköauton latauspisteet
  • sähköhuolto

Kun taloyhtiön sähköjärjestelmät on huollettu säännöllisesti ja mitoitettu oikein, voidaan varmistua kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja turvallisuudesta. Riittävällä ulkovalaistuksella pihojen pystytään takaamaan piha-alueiden turvallisuus niin talon asukkaille kuin vieraillekin.