Taloyhtiön sähkötyöt ja sähköurakointi Jyväskylä

Loistoset Oy on luotettavin kumppanisi taloyhtiön sähkötöissä ja sähköurakoissa. Tarjoamme taloyhtiöille kokonaisvaltaiset sähköalan muutos-, huolto- ja korjaustyöt vuosien ammattitaidolla. Tarjontaamme kuuluu muun muassa taloyhtiöiden huoltokumppanuus, 24/7 päivystys, taloyhtiön sähköistyksen kuntokartoitus sekä sähköauton latauspisteiden suunnittelu ja asennus. Hoidamme aikailematta myös takuutyöt, mikäli sellaisille tulee tarve. Räätälöimme palvelupaketit aina tarpeen mukaan. Me autamme niin pienissä vikatilanteissa kuin koko taloyhtiön kattavassa saneerauksessakin. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja nopealla vasteajalla koko Keski-Suomen alueella.

Sähköurakointi ja sähkösaneeraus taloyhtiön tarpeiden mukaan

Toteutamme taloyhtiön sähkölaitteiston vianhaku-, huolto- ja korjaustyöt monipuolisesti.  Suunnittelemme ja toteutamme taloyhtiöihin mm. sähkökeskusten vaihdot ja huollot sekä ränni- ja räystäslämmitykset ja sulanapitokaapelit. Meiltä saatte myös sähkösaneeraukset tarpeidenne mukaan, kuten keittiö- ja kylpyhuoneremonttien sähköasennukset määräysten mukaisesti tehtynä. Tutustu myös aurinkosähköjärjestelmiin, joiden avulla muutat taloyhtiön ekologisemmaksi ja pienennät sähkölaskua.

Teemme pitkällä ja vankalla ammattitaidolla kaikki taloyhtiöiden sähkötyöt, kuten:

  • rappukäytävän valaistus
  • ajo- ja kulkukäytävien sekä autokatoksen valaistus
  • ovipuhelinjärjestelmät
  • autolämmitystolppien asennus ja huolto
  • lämmittimien (kuten sähköpatterit, lattialämmitystermostaatit) uusinta
  • sähköautojen latausasemat
  • taloyhtiön kokonaisvaltainen sähköhuolto

Taloyhtiön energiaremontti säästää kustannuksissa

Toteutamme taloyhtiöihin myös kokonaisvaltaiset energiaremontit, joiden avulla taloyhtiö voi säästää merkittäviä summia sekä lämmitys- että valaistuskustannuksissa. Päivitämme vanhat valaistusratkaisut tehokkaisiin ja automaatiolla ohjattaviin led-valaisimiin sekä suunnittelemme kustannustehokkaat ja ekologiset lämmitysratkaisut taloyhtiön tarpeet huomioiden.

Meillä on vahva kokemus taloyhtiöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia. Kokemuksemme ansiosta takaamme toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut eri tiloihin, paikasta riippumatta. Hoidamme kaikki sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen!

Meiltä myös päivystävän sähkömiehen palvelut

Pienessä ja isossa sähköviassa auttaa 24/7 päivystävä sähkömies – tulemme apuun myös toimistoaikojen ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisin. Sähköpäivystys palvelee Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella.