Sähköasennus ja sähköurakointi Vantaa

Loistoset Oy palvelee yrityksiä, teollisuuden toimijoita ja taloyhtiöitä kattavasti sähkötöissä, olipa kyseessä sähkölaitteen tai sähköjärjestelmän asennus tai kokonaisvaltaisempi sähköurakointi. Takaamme jokaiseen projektiin ammattitaitoiset sähköalan ammattilaiset, pitävän aikataulun sekä laadukkaan asiakaspalvelun! Palvelemme koko Uudenmaan alueella, kuten paikkakunnilla Vantaa, Helsinki ja Espoo.

Sähköasennus ja sähköurakointi yrityksille

Toteutamme sähköasennukset ja sähköurakoinnit yrityksille ja liiketiloille kattavasti ja monipuolisesti niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissa. Pitkä kokemuksemme muun muassa liiketilojen, toimistojen, julkisten tilojen, varasto- ja hallitilojen sekä ravintoloiden sähkötöistä ja uudistuksista takaa laadukkaan lopputuloksen. Tarjoamme sähköalan palveluita myös rakennusliikkeille, julkiselle sektorille ja teollisuudelle

Meillä työskentelevät ainoastaan kokeneet ja koulutetut sähköasentajat, joiden kattavan kokemuksen ansiosta takaamme kustannustehokkaat ratkaisut jokaiseen projektiin – tilasta ja paikasta riippumatta.

Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisten erilaisten tuotantotilojen, liiketilojen, myymälöiden ja teollisuushallien sähkösuunnittelun ja -toteutuksen. Takaamme jokaisessa projektissa energiatehokkaan, turvallisen ja kaikki tilan tarpeet täyttävän lopputuloksen. Teemme sähköurakointia uusiin sekä remontoitaviin liiketiloihin, myös KVR-urakointina. Myymäläsähköistyksissä mm. uudistamme valaistuksen energiatehokkaaksi, toteutamme kassalaitteistojen sekä pistorasioiden ja atk-pistokkeiden siirrot.

Sähkötyöt taloyhtiöille Vantaalla

Olemme kartuttaneet laajan kokemuksen taloyhtiöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Tarjoamme kaikki sähkötyöt alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen saakka. Toteutamme kaikki taloyhtiöiden sähkötyöt rivitaloihin, uudiskerrostaloihin sekä myös linjasaneerattaviin kohteisiin.

Taloyhtiöille toteutamme mm. valaistukseen ja valaistuksen vaihtoon liittyviä sähkötöitä, autolämmitystolppien korjausta ja huoltoa, sähköpattereiden ja lattialämmitystermostaattien korjausta ja uusintaa sekä kokonaisvaltaista sähköhuoltoa. Meiltä tilaat myös sähköauton latauspisteen suunnittelun ja toteutuksen.