Sähköasennus Lahti

Loistoset Oy toteuttaa sähköasennukset ja sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille Lahden seudulla. Teemme myös teollisuuden sähkötyöt, kuten teollisuuslaitosten sähkösaneeraukset, teollisuusrakennusten ja prosessilinjojen sähköistykset ja automaatioasennukset. Toteutamme teollisuuden valaistukset tai valaistuksen uudistamisen energiatehokkaammiksi ratkaisuiksi. Toteutamme suunniteltuja saneerauksia ja muutostöitä sekä sähkösuunnittelua ja sähköurakointia uudiskohteisiin, kuten halli- ja varastotiloihin sekä toimitiloihin.

Sähköurakointi ja sähkösaneeraus yrityksille Lahden seudulla

Toteutamme yrityksille ja liiketiloille kattavat sähköurakoinnit ja sähkösaneeraukset. Meillä on useiden vuosien ja erilaisten kohteiden tuoma kokemus esimerkiksi liike-, halli-, varasto- ja tuotantotilojen, teollisuushallien sekä ravintoloiden ja myymälöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Kokemuksemme ansiosta toteutamme toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikkiin tiloihin. Takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka on energiatehokas, turvallinen ja kaikki tilan tarpeet täyttävä. Myymäläsähköistyksissä uudistamme mm. valaistuksen energiatehokkaaksi, toteutamme kassalaitteistojen sekä pistorasioiden ja atk-pistokkeiden siirrot. Teemme sähköurakointia myös KVR-urakointina.

Jos haluat tutustua mahdollisuuksiin pienentää yrityksesi sähkölaskua, pyydä meiltä tarjous sähköurakoinnista ja sähkösuunnittelusta. Tarjoamme sähköalan palveluitamme kaiken kokoisille yrityksille kestävällä ja modernilla otteella. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia ja apunamme on lisäksi luotettava yhteistyökumppaniverkosto. Kokemuksemme ansiosta takaamme toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut eri tiloihin, alasta ja paikasta riippumatta. Tarjoamme jokaiseen kohteeseen pitävät aikataulut sekä laadukkaan asiakaspalvelun.

Sähkötyöt taloyhtiöille

Meillä on vahva kokemus ja tietotaito taloyhtiöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Hoidamme sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen!

Meiltä saatte kaikki taloyhtiöiden sähkötyöt ammattitaidolla rivitaloihin, uudiskerrostaloihin sekä linjasaneerattaviin kohteisiin, kuten:

  • rappukäytävän valaistus
  • ajo- ja kulkukäytävien valaistus
  • valaistuksen vaihto
  • autolämmitystolpat
  • lämmittimien (kuten sähköpatterit, lattialämmitystermostaatti) uusinta
  • sähköauton latauspisteet
  • sähköhuolto

Kun taloyhtiön sähköjärjestelmät on huollettu säännöllisesti ja mitoitettu oikein, voidaan varmistua kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja turvallisuudesta. Riittävällä ulkovalaistuksella pihojen pystytään takaamaan piha-alueiden turvallisuus niin talon asukkaille kuin vieraillekin.
Meillä ei ole yleismiehiä, vaan toimintamme kaikista osa-alueista vastaavat juuri kyseisiin sähkötöihin erikoistuneet, kokeneet tekijät, joiden ammattitaito on parhaalla mahdollisella tasolla. Monipuolisen henkilöstömme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme jokaiseen sähkötyöhön erikoistunutta osaamista. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattitaitoista ja luotettavaa sähköasentajaa Lahdessa!