Valaistus – suunnittelu ja asennus Jyväskylä

Toimiva ja energiatehokas valaistus asennettuna kaikkiin kohteisiin

Suunnittelemme ja toteutamme monipuoliset ja energiatehokkaat valaistusratkaisut kaikkiin kohteisiin, nopeasti asennettuna Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella sekä lisäksi yritysten ja teollisuuden tarpeisiin Uudellamaalla sekä Tampereella ja Lahdessa. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme kestäviä ja hyväksi todettuja valaisimia, jotka sopivat esimerkiksi kodin valaistukseen, ulkovalaistukseen ja julkisivuvalaistukseen. Olemme myös aurinkosähkön ammattilaisia, joten kannattaa tutustua, voisitko hankkia esimerkiksi mökille edullisen ja energiatehokkaan valaistuksen ekologisen aurinkosähkön avulla!

Meiltä saat kaiken tarvittavan toimivaan ja energiatehokkaaseen valaistukseen! Toteutamme valaistuksen tarvittaessa suunnittelusta asennukseen.

Yritysten ja julkisten tilojen valaistus

Olivatpa yrityksesi tilat suuret tai pienet, me autamme toteuttamaan parhaimmat valaistusratkaisut! Hyvä valaistus lisää tilan kuin tilan viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten yritysten valaistustarpeista ja niiden erityistarpeista. Liike- ja toimistotiloissa hyvä valaistus lisää tehokkuutta, myymälöissä riittävä valaistus parantaa tuotteiden esilletuontia ja ravintolatiloissa puolestaan valaistuksella saadaan luotua sopivaa tunnelmaa.

Toteutetaan yhdessä juuri teidän yritystänne parhaiten palveleva ja energiatehokkain valaistusratkaisu. Meiltä löytyy kokemusta valaistuksen uusimiseen ja uuden rakentamiseen lukuisista erilaisista tiloista. Kauttamme onnistuu myös tilojen valaistussuunnittelu ja toteutus rahoitussuunnitelman kautta.

Teollisuustilojen valaistus ja ulkovalaistus

Riittävä ja tehokas valaistus teollisuustiloissa lisää työturvallisuutta ja työskentelymukavuutta. Energiatehokkailla, nykyaikaisilla ratkaisuilla säästetään myös kustannuksissa. Kehittyneet led-ratkaisut ja automatisoitu valaistuksenohjausjärjestelmä lisäävät teollisuustilojen valaistuksen laatua merkittävästi. Vanhat loisteputket ovat jo jäämässä historiaan, joten mikäli olisi aika uusia teollisuushallin valaistus uuteen led-teknologiaan, ota yhteyttä. Toteutamme valaistussaneerauksen ammattitaidolla kaikkiin teollisuushalleihin ja -tiloihin. Teollisuustilojen sekä teollisuuden ulkovalaistuksen valaistussuunnitelma ja toteutus onnistuu kauttamme tarvittaessa rahoitussuunnitelman kautta.

Kerromme mielellämme lisää, kuinka voimme auttaa kohti energiatehokkaampia ratkaisuja. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

DALI-järjestelmien asennukset, ohjelmointi ja käyttöönotto

Asennamme ja ohjelmoimme kaikki Helvarin DALI-järjestelmät (digitaalinen, osoitteellinen valonohjausliityntä). Käytössämme on pienemmissä järjestelmissä ohjelmointiin Toolbox ja laajempiin reitittimillä varustettuihin järjestelmiin Designer-ohjelmisto. Olemme myös Helvarin sertifioima Designer-ohjelmoija.

Taloyhtiön valaistus

Laadukkaat ja kohteeseen suunnitellut porrasvalot, ulkovalojen asennus ja julkisivuvalaistus tekevät taloyhtiön tiloista viihtyisämmät ja turvallisemmat. Nykyaikaisilla led-ratkaisuilla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä saamme toteutettua erittäin energiatehokkaita valaistusratkaisuja pienille ja isoille taloyhtiöille. Led-valaistus on kannattava sijoitus, sillä se kuluttaa vain murto-osan siitä energiasta, minkä vanhalla tekniikalla toteutettu valaistus. Lisäksi erilaiset ajastimet ja liiketunnistimet auttavat valaisemaan pimeitä kohteita juuri silloin, kun tarvetta on. Näin vältytään siltä, että valot palaisivat turhaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän taloyhtiönne tarpeisiin juuri oikeanlainen valaistusratkaisu! Tilojen valaistussuunnitelma ja toteutus kauttamme onnistuu myös rahoitussuunnitelman kautta. Toteutamme taloyhtiöiden valaistusratkaisut Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Kodin ja kiinteistön valaistus

Hyvin toimiva, kohteeseen suunniteltu kodin valaistus tuo arkeen helppoutta ja mukavuutta. Nykyaikaisilla led-ratkaisuilla saamme toteutettua erittäin toimivia valaistusratkaisuja, jotka ovat kustannus- ja energiatehokkaita. Esimerkiksi kodin ulkovalaistus on merkittävä arjen sujuvuuden lisääjä pimenevissä illoissa. Arjen pientä luksusta on myös helppo luoda oikealla valaistuksella ja käyttämällä nykyaikaisia, älykkäitä ohjausjärjestelmiä.

Toteutamme kotien ja mökkien valaistusratkaisut kotitalouksien tarpeisiin Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä niin kodin valaistussuunnittelu ammattilaisten toimesta parantaa varmasti myös teidän arkeanne!