Aurinkosähkö ja aurinkopaneelien asennus Jyväskylä

Aurinkosähköjärjestelmä on ekologinen vaihtoehto

Aurinkoenergia on valinta heille, jotka haluavat tuottaa itse sähkönsä ja tukea ekologisempia energianlähteitä – aurinkosähkö tai aurinkoenergia on täysin uusiutuva, ehtymätön ja aloitushankintojen jälkeen myös päästötön energialähde. Aurinkosähköstä voi saada pienissä ja vähän sähköä vaativissa kohteissa pääsääntöisen energianlähteen, mutta sitä voi myös hyödyntää kiinteistön verkon rinnalla pienentämään perussähkön kulutusta. Tästä syystä aurinkoenergia, aurinkopaneeli ja koko aurinkosähköjärjestelmä on kotiin tai mökille erinomainen ratkaisu.

Kauttamme saat aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien kaikki laitteet asennettuna kotitalouksiin, vapaa-ajan asuntoihin sekä kaikkiin muihinkin kiinteistöihin Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Kartoitamme yhdessä kanssasi kiinteistön sähköntarpeen ja autamme suunnittelemaan aurinkoenergiasta ratkaisun, jolla saatte joko kaiken tarvitsemanne sähkön tai ainakin merkittävän avun sähkökulujen pienentämiseen.

Aurinkopaneeli mökille

Aurinkoenergia ja aurinkosähkö sopii erityisen hyvin pieniin kohteisiin, joissa sähkön kulutus on pientä. Joissain tapauksissa jopa niin pientä, että perussähkön hinnasta suurin osa tulee siirtokuluista. Esimerkiksi mökin tai muun vapaa-ajan asunnon ainoana energianlähteenä voivat olla oikein mitoitetut ja asennetut aurinkopaneelit, jotka on sijoitettu suojattomaan paikkaan, yleensä rakennuksen katolle. Oikein käyttötarkoitusta varten suunniteltu ja rakennettu aurinkosähköjärjestelmä kerää riittävästi energiaa esimerkiksi kodinkoneiden tai lämminvesivaraajan virransaantiin, tilojen lämmitykseen, valaistukseen tai vaikka sähköauton lataukseen. Aurinkosähkö sopii moneen, kunhan järjestelmä vain mitoitetaan oikein!

Hyvin ekologisena ja ylläpitovapaana ratkaisuna aurinkopaneelit ovat yleistyneet merkittävästi mökkien energianlähteinä, jolloin luonnon rauhasta voi nauttia täysin puhtaalla omallatunnolla. Täysin sähköttömällä mökillä jo pienestä aurinkopaneelista on suuri apu, sillä esimerkiksi kännykän lataaminen ei vaadi paljoa ja mökin lämmitys aurinkosähköllä pidentää kesämökkikautta vaivattomasti. Aurinkopaneelin asennus mökille ei myöskään ole erityisen haastava tai vaativa tehtävä, vaan hoituu käden käänteessä kun otat asiansa osaavan, aurinkosähköstä tietävän ammattilaisen hommiin.

Aurinkosähköä tuotetaan asentamalla aurinkopaneelit, jotka keräävät auringon säteilyenergiaa aurinkokennoihin. Käyttämällä energiaa varaavia akkuja aurinkopaneelien yhteydessä, ei sähkön saanti ole kiinni kellosta eikä vuodenajasta.

Yrityksen sähkökulujen pienentäminen – aurinkosähkö yrityksille

Yrityksen sähkökulujen pienentäminen on varmasti monien yrittäjien mielen päällä säännöllisesti. Etenkin pienet yritykset voivat hyötyä merkittävästi, mikäli aurinkosähköstä tehdään osa yrityksen sähköistystä. Teemme sähköurakointia yritysasiakkaille Jyväskylässä ja Keski-Suomessa sekä Uudellamaalla, Tampereella ja Lahdessa. 

Mikäli haluat tietää, miten me voisimme auttaa sinua yrityksen sähkökulujen pienentämisessä, ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi tilanne! Teemme kaikki sähkötyöt modernilla otteella ja energiatehokkaasti, kartoittaen myös mahdollisuuden aurinkosähkön hyödyntämiseen.