Päivystävä sähkömies Jyväskylä

Sähköpäivystys auttaa akuutissa sähköviassa

Pienemmässä tai isommassa sähköviassa auttaa 24/7 päivystävä sähkömies – tulemme apuun myös toimistoaikojen ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisin, tarpeen tullen vaikka keskellä yötä. Sähköpäivystys palvelee Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella niin kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin. Työskentelemme paljon myös teollisuuden sähköistysten parissa, joten erikoisosaamista löytyy vaativampienkin kohteiden sähkövikakorjauksiin.

Sähkövikapäivystykseen kannattaa soittaa, kun sähkövika on tärkeää saada korjattua välittömästi tai sähkövika aiheuttaa turvallisuusriskin. Esimerkiksi sähkönjakelun häiriöstä johtuvan sähkökatkoksen kanssa emme välttämättä pysty auttamaan ja aina ensimmäisenä kannattaa myös tarkistaa, pystytkö itse vaihtamaan sulakkeet ja toimivatko automaattisulakkeet oikein.

Sähkövikapäivystys auttaa mahdollisten vaaratilanteiden välttämisessä, vahinkojen laajenemisen ehkäisemisessä ja kartoittamaan, tarvitaanko paikalle päivystävä sähkömies. Jos korjausta tosiaan vaaditaan välittömästi, lähetämme paikalle sähkömiehen tarkistamaan ja korjaamaan tilanteen.

Kokenut sähkömies Jyväskylässä – Luotettavaa palvelua kaikissa kaupunginosissa

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa sähkömiestä Jyväskylässä? Meidän palvelumme kattaa kaikki kaupunginosat, tarjoten korkealaatuisia sähköasennus- ja huoltotöitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Oli tarpeesi sitten uusi sähköasennus, sähköjärjestelmän päivitys tai kiireellinen vikakorjaus, olemme valmiina auttamaan.

Palvelualueemme Jyväskylässä sisältää

Keskustan, Harjun, Puistolan, Lutakon, Mattilanpellon, Mäki-Matin, Kukkumäen, Nisulan, Taulumäen, Tourulan, Mannilan, Korpilahden, Kuohu-Vesangan, Vaajakoski-Jyskän, Palokka-Puuppolan, Tikkakoski-Nyrölän, Säynätsalon, Halssilan, Keljon, Keltinmäki-Myllyjärven, Kuokkalan, Huhtasuon, sekä Lohikoski-Seppälänkankaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota palvelujamme Jyväskylän jokaisessa nurkassa.

Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä koti, yritys tai teollisuuslaitos, meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmiina tarjoamaan nopeaa, tehokasta ja turvallista palvelua. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää sähköpalveluistamme Jyväskylässä!

Päivystävän sähkömiehen tyypillisimmät tehtävät

  • Sähkövian etsintä ja korjaus
  • Sähkölaitteen vianetsintä ja korjaus, kun laitteen toimiminen on välttämätöntä eikä voi odottaa seuraavaan päivään
  • Hajonneiden osien vaihto
  • Vikavirtasuojan laukeaminen
  • Lämmitykseen, ilmanvaihtoon tai tuotantolinjaan vaikuttava laitevika

Päivystävä sähkömiehemme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Oli kyseessä sitten sähkövika tai sähkökorjaus ovat ammattitaitoiset asentajamme nopeastikin paikan päällä. Teemme vikakartoituksen ja pyrimme korjaamaan yleisimmät sähköviat heti kerralla kuntoon. Ajoittain hälytyskohteet voivat vaatia sähkövian korjauksen jälkeen sähköasentajan laajempaa tarkastelua tai esimerkiksi uusien osien tilaamista. Hoidamme mielellämme myös hälytyskohteen vaatimat mahdolliset jatkotyöt.

Laaja kotivakuutus korvaa usein myös sähkövahingot, mutta muista tarkistaa aina erikseen korvaako oma kotivakuutuksesi päivystystyönä tehdyt sähkötyöt. Sähköpäivystys on myös kotitalousvähennyskelpoista työtä, mikäli kohde on kotitalous tai vapaa-ajan asunto.