Sähköasennus ja sähköurakointi Espoo

Loistoset Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti sähkötöiden osalta. Toteutamme sähköasennukset ja sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissa. Tarjoamme sähkötyöt myös teollisuudelle.

Me takaamme jokaiseen projektiin ammattitaitoiset sähköalan tekijät, pitävät aikataulut ja laadukkaan asiakaspalvelun!

Sähköasennus ja sähköurakointi yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja liiketiloille sähkötyöt ja sähköurakoinnit kattavasti ja monipuolisesti. Meillä on vankka kokemus muun muassa liiketilojen ja ravintoloiden sähkötöistä ja uudistuksista. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia, joiden kattavan kokemuksen ansiosta takaamme kustannustehokkaat ratkaisut eri tiloihin – alasta ja paikasta riippumatta.

Olemme vuosien varrella kerryttäneet kokemusta lukuisista erilaisista tuotantotiloista, liike- ja toimistotiloista, varastorakennuksista, myymälä- ja ravintolatiloista sekä teollisuushalleista. Takaamme jokaisessa projektissa parhaan mahdollisen lopputuloksen – joka on energiatehokas, turvallinen ja kaikki tilan tarpeet täyttävä. Teemme sähköurakointia uusiin sekä remontoitaviin liiketiloihin, myös KVR-urakointina. Myymäläsähköistyksissä hoidamme mm. valaistuksen uudistamisen energiatehokkaaksi, kassalaitteistojen siirrot sekä pistorasioiden ja atk-pistokkeiden siirrot.

Sähkötyöt taloyhtiöille Espoossa

Meillä on laaja kokemus taloyhtiöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Hoidamme kaikki sähkötyöt alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen. Toteutamme vankalla ammattitaidolla kaikki taloyhtiöiden sähkötyöt rivitaloihin, uudiskerrostaloihin sekä myös linjasaneerattaviin kohteisiin.

Taloyhtiöille toteutamme mm. seuraavat:

  • rappukäytävän valaistus
  • ajo- ja kulkukäytävien valaistus
  • valaistuksen vaihto
  • autolämmitystolpat
  • lämmittimien (kuten sähköpatterit, lattialämmitystermostaatti) uusinta
  • sähköauton latauspisteet
  • sähköhuolto

Kun taloyhtiön sähköjärjestelmät huolletaan säännöllisesti ja mitoitetaan oikein, voidaan varmistua kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja turvallisuudesta.