Sähköasennus ja sähköurakointi Jyväskylä

Sähköasennukset yrityksille ja teollisuuteen

Työskentelemme eri yritysten tiloissa, myymälöissä, liike- ja ravintolatiloissa sekä teollisuuden kohteissa säännöllisesti ja monipuolisella osaamisella. Erikoisosaamisemme vaativista kohteista sekä vahva ymmärrys niiden erityispiirteistä mahdollistavat luotettavat ja kestävät asennukset, muutostyöt sekä saneeraukset niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin.

Yrityksille ja teollisuuteen toteutamme esimerkiksi:

Tavoittelemme aina mahdollisimman kestävää, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä ratkaisua. Kohdekohtaisesti voimme esimerkiksi hyödyntää aurinkosähköä.

Palvelemme yrityksiä ja teollisuutta monipuolisesti sähkötöissä Keski-Suomen lisäksi Uudellamaalla sekä Tampereella ja Lahdessa.

Sähköurakointi taloyhtiöille

Olipa kyseessä uudisrakentaminen ja uusi taloyhtiö, tai vanhan taloyhtiön muutostyöt, saneeraukset tai huoltotyöt, me voimme auttaa! Hoidamme kaiken kokoisille taloyhtiöille kiinteistön tarvitsemat sähkötyöt asukasystävällisesti ja luotettavasti. Yleisimpien sähkötöiden ja sähköasennusten lisäksi meillä on osaamista myös sähköautojen latauspisteiden asentamiseen. Palvelemme taloyhtiöitä Keski-Suomen alueella.

Sähkötyöt myös kotitalouksiin

Me pidämme huolen, että Keski-Suomen kotitalouksien sähköistykset ovat kunnossa! Työskentelemme niin omakotitaloissa, vapaa-ajan asunnoissa, kerrostaloissa kuin rivitaloissakin, sekä yhtä lailla uudiskohteissa ja vanhemmissa kohteissa. Kotitalouksille tarjoamme esimerkiksi kodin ulkovalaistuksen suunnittelun ja toteutuksen sekä sähkösaneerauksen uuteen tai vanhaan kohteeseen.

Yllättikö sähkövika, joka pitää saada korjattua heti? Päivystävä sähkömies auttaa!

Kaikkien sähkövikojen kanssa ei voi jäädä odottamaan seuraavaa arkipäivää, tai seuraavaa tarjolla olevaa huoltoaikaa. Jos kodista hajoaa jotain akuutisti, soita paikalle päivystävä sähkömies. Palvelemme 24/7 Keski-Suomen alueella.