Teollisuuden sähköurakointi

Toimintavarmat teollisuuden sähköasennukset

Tarjoamme monipuoliset teollisuuden sähköasennukset vankalla ja vakaalla kokemuksella. Kauttamme saatte teollisuuslaitosten sähkösaneeraukset, teollisuusrakennusten ja prosessilinjojen sähköistykset ja automaatioasennukset. Toteutamme myös teollisuuden valaistukset tai valaistuksen uudistamisen energiatehokkaammiksi ratkaisuiksi.

Teollisuuden sähköasennusten lisäksi huolehdimme myös kunnossapitotöistä ja mahdollisten ongelmien korjaamisesta. Kun haluat taata teollisuuslaitoksen toimintavarmuuden ja ehkäistä toimintakatkokset, suosittelemme huolto- ja kunnossapitosopimusta sähköistyksen jatkuvasta ylläpidosta.

Meillä on vuosien saatossa kerrytetty vahva kokemus erilaisista tuotanto- ja varastotilojen sekä teollisuushallien sähkötöistä. Kun kaipaat luotettavaa kumppania teollisuusrakennusten sähkötyöhön liittyvissä asioissa, ota meihin yhteyttä!

Sähköurakointi teollisuuden tarpeisiin Jyväskylä, Tampere, Lahti ja PK-seutu

Tarjoamme sähköurakointia ja sähköasennusta teollisuuden tarpeisiin Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella. Lisäksi palvelemme Tampereella, Lahdessa ja Uudellamaalla, kuten paikkakunnilla Helsinki, Espoo ja Vantaa, tytäryhtiömme SähköReal Oy:n kautta.