Sähköautojen latauspisteet

Loistoset asentaa sähköautojen latauspisteet kotitalouksiin ja taloyhtiöihin Jyväskylässä ja Keski-Suomessa sekä yrityksille myös muualla Suomessa!

Kun sähköauton latauspisteen asennus tulee ajankohtaiseksi kotona, vapaa-ajan asunnolla, taloyhtiössä tai vaikkapa yrityksen parkkialueella, ota yhteyttä Loistosiin!

Olemme Zaptec-latausjärjestelmien virallinen jälleenmyyjä eli myymme ja asennamme sähköauton latauspisteitä kotitalouksille sekä taloyhtiöille Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle.

Yritysten tarpeita sähköauton latauspisteiden suunnittelussa ja asennuksessa palvelemme Keski-Suomen lisäksi Tampereella, Lahdessa ja Uudellamaalla.

Sähköauton latauspiste kotiin Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella

Sähköauton lataus kotona vaatii aina tarkoituksenmukaisen latauspisteen asennuksen. Tavallisesta pistorasiasta ladattaessa kuormitus saattaa helposti käydä liian suureksi, jolloin sähköauton lataus ei enää ole turvallista. Sähköauton latauspiste tulee asentaa aina ammattitaitoisen sähköasentajan toimesta, jotta auton ja asennuskohteen ominaisuudet pystytään ottamaan huomioon. Oikein tarpeisiin mitoitettu ja ammattilaiselta tilattu sähköauton latauspiste asennettuna on pitkäaikainen ratkaisu, jota ei tarvitse vaihtaa autojen lataustarpeiden ja -tapojen kehittyessä.

Suosittelemme kotikäyttöön Zaptec-latausjärjestelmää. Tyylikäs ja vertailuissa erinomaisesti pärjäävä Zaptec Go on pieni mutta tehokas latauspiste, joita voidaan asentaa yhteen kotijärjestelmään 1-3.

Asennamme ja myymme sähköautojen latauspisteet kotitalouksille Jyväskylän ja Etelä-Suomen alueella.

Sähköauton latauspisteet asennettuna taloyhtiöön Jyväskylä ja Keski-Suomi

Sähköautot ja sähköä käyttävät hybridit ovat tuttu näky jo lähes jokaisen taloyhtiön pihassa. Sähköauton latauspiste voidaan asentaa joko nopeasti lataavaksi, hitaasti lataavaksi, älykkäällä latauksella tai asentamalla pelkästään lisämittareita. Lopullisen päätöksen asennettavien latauspisteiden määrästä ja tyypistä tekee aina taloyhtiön hallitus, jota autamme kartoittamaan taloyhtiön tarpeet ja mahdollisuudet sähköautojen lataamiseen. Sähköautojen latauspisteitä hankittaessa taloyhtiön mietittäväksi ja päätettäväksi tulee lukuisia eri kysymyksiä ja yksityiskohtia – ammattitaitoinen sähköasentaja varmistaa, että kaikki tarpeellinen tulee varmasti huomioitua!

Otamme sähköauton latauspisteen asennuksessa huomioon esimerkiksi:

  • Minne sähköauton latauspisteet asennetaan? Esimerkiksi kaukana sähköpääkeskuksesta oleva latauspiste saattaa vaatia pienimuotoisia kaivuutöitä.
  • Miten sähköauton latauspiste vaikuttaa sähkökuorman hallintaan?
  • Tarvitaanko nopea, hidas vai älykäs sähköauton latauspiste?
  • Miten sähköauton latauspisteen käytöstä laskutetaan?
  • Vaatiiko sähköauton latauspisteiden asennus muutoksia myös sähköliittymään?

Hybridin ja sähköauton lataus kerros- tai rivitalossa on yhä useammin kysytty mahdollisuus, kun taloyhtiön asukkaat vaihtuvat ja asukkaiden autokanta päivittyy. Jos taloyhtiössä on noussut esiin tarve sähköautojen latauspisteille, ottakaa yhteyttä niin autamme latauspisteiden suunnittelussa ja teemme asennukset urakkana.

Asennamme ja myymme sähköautojen latauspisteet taloyhtiöille Jyväskylän ja Etelä-Suomen alueella.

Zaptec-latausjärjestelmä taloyhtiön latauspisteisiin

Taloyhtiöille tarjottavaan Zaptec-järjestelmään kuuluu aina mukaan pilvipohjainen järjestelmänhallintatyökalu riippumatta siitä, onko käytössä yksi vai 100 latausasemaa. Zaptec Portaali on koko järjestelmäinfrastruktuurin aivot – se seuraa, tasapainottaa ja optimoi latauskuormaa järjestelmässä olevien latausasemien välillä. Portaalista voi tarkastella käyttöhistoriaa joko koko järjestelmän, yksittäisen aseman tai yksittäisen käyttäjän tasolla.

Zaptec Go on sähköauton latauspiste kotiin

Suosittelemme kotikäyttöön pientä ja tyylikästä latausasemaa Zaptec Go. Kotilatausasema on voittanut vuonna 2022 Norjan Autoliiton latausasematestin, vaikka se on jopa 80 % pienempi kuin markkinoiden muut vastaavat latauspisteet. Pienestä koostaan huolimatta latausasema tarjoaa 22 kW lataustehon, ja jokaisessa laitteessa on mahdollisuus käyttää Eco Mode -lataustoimintoa, joka optimoi latausta sähkön hinnan mukaan. Latausasema on tietenkin myös täysin etäohjattava ja voit seurata sen sähkönkulutusta pilvipalvelusta. Valitse latauspisteen väri kuudesta vaihtoehdosta.

Kotiin asennettava järjestelmä on mahdollista laajentaa kolmeen latauspisteeseen asti.

Zaptec Pro on edistyksellinen sähköautojen latausjärjestelmä taloyhtiöön ja yrityksille

Kun tarvitaan laajempi latausjärjestelmä, vastaa Zaptec Pro kaikkiin taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin. Zaptec Pro on edistyksellinen järjestelmä, jonka ainutlaatuisen kuormanhallinnan avulla taloyhtiö voi säästää kokonaiskustannuksissa merkittävästi. Tästä latausjärjestelmästä ja sen latauspisteistä löydät kaikki tarvittavat ominaisuudet älykkääseen, energiatehokkaaseen sähköautojen lataukseen.

Latauspisteet ovat lukittavia, etäohjattavia ja järjestelmän sähkönkulutusta voi seurata ilmaisesta pilvipalvelusta. Zaptec Pro -järjestelmä on mahdollista integroida kolmannen osapuolen palveluihin, kuten laskutukseen.