Ilmalämpöpumppu ja ilma-vesilämpöpumppu asennettuna Jyväskylä

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti ja energiatehokkaasti. Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta kesähelteillä ja säästää energiakustannuksissa olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen; se voidaan asentaa käytännössä minne tahansa muualle paitsi parvekkeettomaan kerrostaloasuntoon. Se on loistava valinta myös mökin tai autotallin ylläpitolämmitykseen.

Ilma-vesilämpöpumppu (eli VILP) on puolestaan suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin, eli kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lattialämmitys tai vesikiertoiset patterit. Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilman lämmitysenergian vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Samalla laitteella voidaan lämmitysveden lisäksi lämmittää myös käyttövesi, mikä lisää säästöjä entisestään. Ilma-vesilämpöpumput toimivat samalla tekniikalla kuin muutkin lämpöpumput, ja niillä voi siis myös viilentää huoneilmaa samalla tavoin.

Edustamme erityisesti merkkejä Daikin ja Wilfa, mutta tarvittaessa annamme tarjouksen muistakin ilmalämpöpumppumerkeistä. Tiesitkö, että Wilfa tarjoaa ilmalämpöpumpuilleen 7 vuoden takuun? Asennamme ilmalämpöpumput koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella.

Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta

Ilmalämpöpumppu ja vesi-ilmalämpöpumppu toimii kaikenlaisissa kohteissa, mutta tehokkaimmillaan se on asunnoissa, joissa on avoin huoneratkaisu. Pumppu sijoitetaan sinne, missä oleskellaan eniten tai mahdollisimman keskeiselle paikalle, jotta lämpö pääsee leviämään tehokkaimmin. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Ilmalämpöpumppu laskee sisäilman kosteutta, jolloin myös kosteus- ja homeriskit vähenevät.

Ilmalämpöpumppu voi laskea lämmityskustannuksia parhaimmillaan jopa 30 %. Jos talossa on takka tai leivinuuni, pumppu auttaa tasaamaan lämmön ympäri kotia. Joissain vapaa-ajan asunnoissa ilmalämpöpumppu voi olla ainoa lämmitin, vaikka sen lisäksi suositellaan myös muuta lämmönlähdettä. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella sekä huolellisella sijoittamisella, että saat laitteestasi varmasti täyden hyödyn irti.

Ilmalämpöpumppu asennettuna kotiin tai mökille – Loistosilta!

Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, sen hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Asennamme kaikki laitteet takuutyönä hyvin koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta.

Hanki ilmalämpöpumppu viilennykseen ja lämmitykseen

Loistoset Oy asentaa ilmalämpöpumput kaikenlaisiin kohteisiin. Kun mietit kotisi lämmitys- ja viilennysratkaisuja, käänny rohkeasti ammattilaisen puoleen. Oikein tehty ilmalämpöpumpun asennus takaa pumpun oikeanlaisen ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Ilmalämpöpumpun asennuksen saa suorittaa vain ammattilainen, jolla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) myöntämä kylmäalan pätevyys sekä sähköasennusoikeudet. Muista, että asennustyön osuudesta voit hakea kotitalousvähennystä. Hanki Wilfa tai Daikin -ilmalämpöpumppu asennettuna Loistosilta!